Babyliss stijltang met stoom

16 februari 2018

Glanzend glad haar met de Babyliss stoom stijltang!

Wie sluik haar heeft wil graag krullen en diegenen met krullend haar willen steil haar. Voor die laatsten is er de Babyliss stijltang met stoom! De stoom voedt je haar en je krijgt een glanzend pluisvrij resultaat!

Anker

[]

Babyliss stijltang stoom ST395E
99,99

De Babyliss iPRO Steam stijltang met nano titanium-keramisch gecoate platen en ionische technologie is lief voor je haardos. Met 5 temperatuur instellingen is hij geschikt voor alle haartypes: fijn, dik, gekleurd...

De stoom hydrateert je haar en laat de haarvaten ontspannen en sluiten waardoor elke lok soepel over de platen van de stijltang glijdt. Dankzij de intrekbare kam wordt elk haartje gekamd en krijg je een nog gladder resultaat.

’s Morgens verlies je geen tijd want de ST395e stijltang warmt heel snel op. De juiste temperatuur lees je af van het LED-display.

Anker

[]

Bekijk in dit filmpje hoe de iPRO Steam stijltang werkt en sta versteld van het gladde resultaat!

Voor je begint nog deze tips:

  • Als je je haar gewassen hebt, wacht dan tot het droog is om het te ontkrullen.
  • Kam je haar en bescherm het extra d.m.v. een hittebeschermende spray. Je haar glijdt nu soepel over de platen van de stijltang.
  • Kies de juiste temperatuurinstelling naargelang jouw haartype. Heb je dik, grof of krullend haar? Gebruik dan de hoogste stand. Heb je fijn, gekleurd of beschadigd haar? Dan is de lage stand perfect.
  • Verdeel je haar in verschillende secties en steek het vast met een speld. Stijl je haar lok voor lok en laat deze langzaam door de stijltang glijden.
Anker

[]